Evenementen

Berghotel Vue

Evenementen

Ontdek onze aankomende evenementen en vier feest met vrienden, kinderen, collega’s of familie. Bij ons vind je altijd wat je zoekt, van gezellige activiteiten tot bedrijfsevenementen. Onze evenementen staan garant voor plezier, entertainment en heerlijk eten. Bekijk onze kalender voor alle details en schrijf je in om als eerste op de hoogte te blijven. Wij zijn er klaar voor om je te verwelkomen en samen mooie herinneringen te maken!

18 juni 2023 – Vaderdag – Spareribs & speciaal bier

Op het terras van Berghotel Vue staat de BBQ aan. De gerechten worden geserveerd met speciaal bieren.

Geniet een van een heerlijke BBQ voor de man die je bewondert, zoals een vader, opa, bonusvader, vriend of andere persoon die je graag in het zonnetje zet. Laat je verrassen door de verschillende speciaal bieren. De BBQ en de heerlijke speciaal biertjes zijn een perfecte manier om te ontspannen en te genieten van een gezellige middag.

4 juni 2023 – Oudhollandse spelen

Oudhollandse spelen, wie kent ze niet? Spijkerpoepen, koekhappen en sjoelen. Ze waren toen al leuk, maar ook nu zijn deze gouwe ouwe spelletjes erg leuk voor de kinderen. Wij hebben de leukste spelletjes van vroeger bij Berghotel Vue voor ze klaarstaan.

11 juni 2023 – Waterballonengevecht

Leuke activiteit bij het warme weer en uiterst geschikt voor een kinderfeestje in de zomer. Een episch waterballonen gevecht is een goede invulling van de dag.

Gehele maand juli

  • Hele maand kinderactie – 2 bollen ijs = 3 bollen ijs
  • 2 slush puppy = 3 slush puppy

5 augustus 2023 – high beer & high wine

Op 5 augustus 2023 kun je genieten van een heerlijke high beer & high wine. Kom langs en ontdek de perfecte combinatie van ambachtelijke bieren en bijpassende wijnen. Proost!

26 augustus 2023 – Spareribs en speciaal bier

Op 26 augustus kun je heerlijk komen BBQ-en!

BBQ’en is de puurste vorm van koken. Een goed stuk vlees of vis en perfect gemarineerd. Met lekkere salades erbij, stokbrood met kruidenboter en overheerlijke speciaal bieren kan deze dag niet meer stuk.